De juiste pet kiezen voor uw mode stijl

Hoeden of petten kunnen worden gezien als een aanvulling op je modestijl. Er zijn veel verschillende soorten en vormen van hoeden die op grote schaal worden gebruikt, die allemaal een andere indruk geven voor elke drager. Functioneel dient de hoed of pet om het hoofd te beschermen tegen hitte en regen. Maar hoeden hebben in de loop van de tijd een bredere functie gekregen. Mannen dragen vaker hoeden dan vrouwen. Het is omdat vrouwen hun haar meestal het liefst met verschillende stijlen stylen. Maar nu dragen veel vrouwen ook hoeden of petten voor hun dagelijks leven of voor bepaalde doeleinden. Het dragen van een hoed wordt ook sterk beïnvloed door de omgevingsomstandigheden, daarom zijn er hoeden voor de winter, zomer hoeden, enzovoort.

Platte petten voor dames

Flat Caps worden meestal veel gebruikt door mannen, maar tegenwoordig gebruiken ook veel vrouwen flat caps. Flatcap dames hebben een vorm die min of meer hetzelfde is als flat caps in het algemeen, het enige verschil zit hem in de kleuren en patronen die vrouwelijker zijn. Een flatcap is een soort hoed die al sinds het begin van de 20e eeuw bekend is en veel wordt gebruikt door arbeiders in Engeland. Daarom wordt de platte pet vaak de hoed van de grootvader genoemd, omdat meestal oudere mannen dit type hoed gebruikten. Met de ontwikkeling van de modewereld dragen nu echter veel jonge mensen en zelfs jonge vrouwen platte petten om hun mode stijl aan te vullen.

Enkele tips voor vrouwen bij het dragen van platte petten

Om ervoor te zorgen dat jullie vrouwen er nog steeds cool uitzien als ze platte petten dragen, zijn er enkele tips die nuttig voor je zullen zijn. Zoals we weten, staan ​​flat caps bekend om hun unieke en antieke indruk. Gebruik daarom kleding die een vintage uitstraling heeft, zoals een overhemd met een geruite blazer plus laarzen die passen bij flap cap dames, waardoor je er cooler uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *