Dieren en verzorging

De toegevoegde waarde van Instagram bij dieren & verzorging.

Als je aan dieren en verzorging denkt, denk je niet meteen aan Instagram. Echter kan dit zeker wel een toegevoegde waarde zijn. Veel dierenasielen gebruiken al Facebook om de dieren te laten zien. Ze zetten de beestjes in het zonlicht en mensen krijgen een indruk van ze. Hierdoor is de kans groter dat ze geadopteerd worden in een nieuw huisje. In dit geval zou je je netwerk kunnen uitbreiden voor je volgers en gebruik maken van Instagram. Zo bereik je nog meer mensen en verhoog je de kansen dat de dieren geadopteerd worden.

Wat zijn de mogelijkheden op Instagram?

Op Instagram kan je verschillende kanten op. Je hebt je eigen profiel en hier kan je foto’s, filmpjes of verhalen op posten. De foto’s en filmpjes blijven staan en mensen kunnen deze altijd weer bekijken. Zo kan je hier bijvoorbeeld een kat of een hond die op zoek is naar een forever home presenteren en zijn karakter laten zien. Je kan hier onder een tekst zetten en mensen kunnen er onder reageren. Op het profiel zelf kan je doorverwijzen naar de website, waar weer een aanvraag doorgestuurd kan worden. Daar naast kan je een verhaal plaatsen. Een verhaal blijft 24 uur staan. Hier kan je allemaal kanten op. Een speciale dag, een dier geadopteerd, nieuwe dieren die binnenkomen en ga zo maar door.

De voordelen van Instagram voor jouw bedrijf.

Sociale media en je netwerk onderhouden en up to date houden kost veel tijd en werk. Ook over de posts die je plaatst moet nagedacht worden. Chatkracht kan met je in contact komen om je online klantenservice uitbesteden naar een nog hoger niveau te tillen. Naast dit kan Chatkracht je ook verlichten in je werkzaamheden en een deel van je online klantenservice overnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *