Folie om je textiel te ontwerpen

folie

Soms wil je wel eens iets anders, ben je er klaar mee om weer die saaie kleding of producten in de winkel te kopen met een standaard opdruk. Vaak vind je net niet wat je zoekt, of heel veel mensen lopen al met dezelfde kleding. Met flexfolie kopen heb je altijd precies wat je wenst, en kun je een kledingstuk ontwerpen naar je eigen eisen. Kies de kleuren die jij wilt, de vormen of figuren waar je al zolang naar op zoek bent en ontwerp je vanaf nu helemaal zelf met de folie. De folie is verkrijgbaar in verschillende soorten zodat je altijd een goede keuze kunt maken.

Soorten en kleuren folie

Met flexfolie kopen heb je meer dan voldoende keus, zelfs een dierenprint is mogelijk om de mooiste opdrukken te kunnen maken. Maar ook de soorten folie zijn er voldoende, om verschillende producten ermee te kunnen bedrukken. Een paraplu kun je bijvoorbeeld ook voorzien van de folie, op deze manier maak je de leukste paraplu’s voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er met de folie veel mogelijkheden, ben je nooit beperkt in het ontwerpen en bedrukken van verschillende producten. 

flexfolie kopen

Kies voor glitter en glamour

Natuurlijk is het ook leuk om glitter en glamour uit te stralen met de kleding die je ontwerpt en maakt, met flexfolie kopen heb je deze keus ook. Wanneer je kijkt op de website van maegis.nl daar vind je alle verschillende soorten folie, van mat tot glanzend en glamour folie om zelf de mooiste ontwerpen te kunnen maken. Elke folie heeft zijn eigen unieke kenmerken welke ook worden vermeld op de website, heb je ondanks deze informatie nog vragen, zitten de medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen met het beantwoorden van al je vragen of opmerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *