Een ICT traineeship is speciaal gemaakt voor de mensen die een HBO of WO hebben gedaan, maar deze niet in de ICT hebben gedaan en toch neigen naar een baan in de ICT. In deze ICT traineeship leer je veel over netwerken, een beetje programmeren en nog veel meer wat met ICT te maken heeft. Er is veel vraag naar mensen in de ICT. ICT is heel breed maar er zijn een aantal banen waar veel mensen hard nodig zijn. Dit zijn banen als: Systeembeheerders, ICT-medewerkers, Testers, Applicatiebeheerders, Consultants en nog veel meer.

Opleiding

Snel omscholen

Als je geen verstand hebt van ICT maar wel een ICT baan wilt kunnen de mensen van Didacticum jouw omscholen in een aantal weken tot ICT young professional. Dit is een status die bedrijven zoeken. Veel ICT bedrijven in Nederland zijn groot en bieden ook veel mogelijk om door te groeien. Met deze traineeship kun je in ieder geval binnenkomen in een functie binnen het bedrijf. Naast de cursussen voor security, software tester, data engineer en hybrid cloud engineer hebben ze ook cursussen voor office 365. Dit zijn programma’s waar veel bedrijven mee werken. Ook Azure wordt niet in de doofpot gestopt. Azure wordt veel gebruikt door bedrijven die werken met een cloud.

Scholing

Een plek om door te groeien

Naast dat je cursussen kunt volgen bij Didacticum kun je ook doorgroeien bij dit bedrijf. Je kunt komen werken bij dit bedrijf en zo veel kennis van ICT opdoen. Zo kun je binnen no-time naar een ICT bedrijf die ook een passie heeft voor de online wereld.