Investeer in je gezondheid met een zit sta bureau elektrisch

Hoe goed je bureaustoel ook is, er de hele dag in zitten doet je lichaam geen plezier. Maar constant op de been zijn is ook niet goed voor je comfort of gezondheid. Een zit sta bureau elektrisch geeft je het beste van twee werelden. Druk op een knop om het bureau omhoog te brengen, zodat u tijdens het werken kunt rechtstaan en een beetje kunt bewegen. Heb je zin om achterover te leunen in je stoel voor een diepe focustijd? Druk op een andere knop om het bureau te laten zakken.

Een zit sta bureau elektrisch is gericht op een aantal functies

  • Elektronische bediening: Een zit sta bureau elektrisch, gebruiken motoren die met één druk op de knop van hoogte te veranderen, zijn de handigste, betrouwbaarste en meest kosteneffectieve verstelbare sta-bureaus die er zijn. Ze zorgden ervoor dat we minder snel van positie wilden wisselen, wat, weet je, het hele punt is.
  • Hoogtebereik: Sta-bureaus worden meestal geleverd met twee verschillende framehoogte-opties, om verschillende hoogte bereiken aan te kunnen. Geen enkele werknemer is even groot. En bij kinderen moet hij sowieso meegroeien.
  • Langetermijnfunctie: de meeste volledig verstelbare en in hoogte programmeerbare bureaus zijn een investering. Ze moeten een decennium of langer stabiel en functioneel zijn. De fabrikanten moeten snelle, betrouwbare ondersteuning en een lange garantie (vijf of meer jaar) bieden voor maximale gemoedsrust en voor het geval je de elektronische bedieningskast of het toetsenbord onderweg moet vervangen.

Aankoopervaring en montage

Hoewel het in elkaar zetten van een zit sta bureau elektrisch een prestatie is die je maar één keer hoeft uit te voeren, moet dit eenvoudig zijn. Het kan een pluspunt zijn als fabrikanten -tegen een meerprijs- thuis montageservices aanbieden. Houd er rekening mee dat bureaus mogelijk een boormachine moeten gebruiken en dat iemand anders u moet helpen het bureau op te tillen nadat u het hebt gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *