Stickers bedrukken: hier moet je op letten

stickers drukken

Promotie kan een duur grapje zijn. Als je dus een jong bedrijf hebt dan is het slim om te kijken naar manieren om je naam te promoten zonder al te veel geld kwijt te zijn. Stickers drukken is dan een goede optie. Stickers kun je voor van alles gebruiken:

  • voor op pakketten
  • plak ze op straat
  • deel ze uit aan klanten en potentiële klanten
  • plak ze op je producten
  • plak ze op ramen of deuren van je bedrijfspand

Als je echter stickers wil laten bedrukken voor je bedrijf dan wil je natuurlijk wel voor de beste stickers kiezen voor jouw klus. En daar moet je nog wel even aandacht aan besteden.

stickers drukken

Het juiste materiaal

Geloof het of niet maar er zijn echt veel soorten materiaal om uit te kiezen als het om stickers gaat. Sommigen zijn geschikt voor textiel en kun je dus bijvoorbeeld op shirts plakken van je personeel. Anderen zijn bestendig tegen ruige weersomstandigheden. Die stickers kies je wanneer ze buiten komen te hangen en met regen te maken hebben. En dan zijn er nog de stickers die bedoeld zijn voor ramen. Deze stickers laten licht door zodat je niet jezelf helemaal afsluit van de buitenwereld met die stickers op de ramen. 

stickers drukken

Koop in bulk

Bedenk hoeveel stickers je nodig gaat hebben en koop altijd in bulk. Want het zou heel goed kunnen dat je er uiteindelijk toch meer nodig hebt dan je dacht. Vaak zijn mensen geneigd minder te bestellen dan ze nodig hebben. Dan blijf je natuurlijk bezig.